< index

VS Offices

architecture / Bologna, Italy / 2019
  1. image
  2. image
  3. image
  4. image
  5. image
  6. image
  7. image
  8. image
  9. image
  10. image
  11. image
  12. image
  13. image
  14. image
  15. image
  16. image
  17. image
  18. image
  19. Client: undisclosed Value: undisclosed Status: on site

    The client acquired a disused shop and storage area next to its current offices. Research revealed the building, originally, was a candy factory. The projects radically transforms spaces, functions and materiality of the building, taking somehow back to being a work environment. The interiors were heavily layered and revealed, once stripped down, a mixture of surfaces, materials and patched up solutions. We are adding only what is deemed strictly necessary (structure, circulation, furniture) and making it clearly identifiable: functional installations within a post-commercial environment, now again turned into a place of production, albeit of a different type.